رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

در ج‍س‍ت‌ و ج‍وی‌ آزادی‌: م‍ص‍اح‍ب‍ه‌ه‍ای‌ رام‍ی‍ن‌ ج‍ه‍ان‍ب‍گ‍ل‍و ب‍ا آی‍زای‍ا ب‍رل‍ی‍ن‌

در ج‍س‍ت‌ و ج‍وی‌ آزادی‌: م‍ص‍اح‍ب‍ه‌ه‍ای‌ رام‍ی‍ن‌ ج‍ه‍ان‍ب‍گ‍ل‍و ب‍ا آی‍زای‍ا ب‍رل‍ی‍ن‌
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 44 رای
نویسنده:
مترجم:
خجسته کیا
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 44 رای
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1393/05/04

کتاب‌های مرتبط

Plato's Republic: A Study
Plato's Republic: A Study
0 امتیاز
از 0 رای
The Philosopher in Plato’s Statesman
The Philosopher in Plato’s Statesman
0 امتیاز
از 0 رای
The Republic
The Republic
5 امتیاز
از 3 رای
Leviathan
Leviathan
4.5 امتیاز
از 8 رای
فقر فلسفه
فقر فلسفه
4.5 امتیاز
از 117 رای
قرارداد اجتماعی
قرارداد اجتماعی
4.6 امتیاز
از 86 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی در ج‍س‍ت‌ و ج‍وی‌ آزادی‌: م‍ص‍اح‍ب‍ه‌ه‍ای‌ رام‍ی‍ن‌ ج‍ه‍ان‍ب‍گ‍ل‍و ب‍ا آی‍زای‍ا ب‍رل‍ی‍ن‌

تعداد دیدگاه‌ها:
4
دانش عمیق برلین از تاریخ وفرهنگ های مختلف این احساس رادرشنونده بوجود می آورد که در محضرکسی قرار دارد که بیش ازسه هزار سال عمر کرده است وبر فرازقله های انسانیت ایستاده باچشمانی مجهزبه لنزی (fish eye (PTZ با ذهن یک روباه وروح یک خارپشت اندیشه های انسانی را آنالیز میکند.*( در حقیقت میتوان گفت کتاب حاضراگرچه سیصد صفحه بیش نیست اما به نوعی تاریخ اندیشه های خود فیلسوف است کاری که وی در طی عمر خویش به آن مبادرت ورزیده ومتفکرانی را که در دوره خویش شناخته شده یا بیشترشان نا شناخته بودند به جهان امروزمعرفی می کند ).
در آخر برای شناخت بهترشخصیت درونی وسیر تکاملی اندیشه فیلسوفی مثبت اندیش واینکه دایره نقد او منحصر به دیگران نمیشود وخود رانیز شامل میشود شما را به خواندن این اثر ممتازدر تاریخ اندیشه انسانی دعوت میکنم.
آثار:
کارل مارکس: زندگی و محیط او ۱۹۳۹
چهار مقاله درباره آزادی ۱۹۴۹
آزادی و خیانت به آزادی: شش دشمن آزادی بشر ۲۰۰۲ (سخنرانی‌های سال ۱۹۵۱)
ویکو و هردر: دو پژوهش در تاریخ اندیشه‌ها ۱۹۶۹
متفکران روس ۱۹۷۸
مفاهیم و مقولات ۱۹۷۸
برخلاف جریان ۱۹۷۹
برداشت‌های شخصی
سرشت تلخ بشر ۱۹۹۰
چوب کج بشریت:گفتارهایی در تاریخ اندیشه ها 1990
مجوس شمال ۱۹۹۳
لحظه حقیقت ۱۹۹۶
*از ابداعات خود فیلسوف درمورد متد تفکرو دستگاه فکری اندیشمندان ونویسندگان (رجوع شود به کتاب متفکران روس اثر دیگر سر آیزایا برلین).
از آپلود کننده" بزرگوار " کمال سپاس وقدردانی را دارم , شاد وپیروز باشید.
مصاحبه های پنج گانه با آیزایا برلین سفری است در باغ اندیشه ها به همراهی استادی هوشمند وبی تعصب درطلب بی پایان فهمیدن.
روزنامه فیگارولیترر-آوریل 1991
درجستجوی آزادی مصاحبه های خیره کننده با آیزایا برلین متفکرنامورانگلیسی. برلین در این کتاب واقعه ای شگفت انگیز را روایت میکند:فروریختن پایه های اندیشه چپ درغرب.اندیشه ای که قرنها سابقه داشته وکانون آن در پاریس بوده است.
روزنامه لوموند-آوریل 1991
آیزایا برلین که از1974-1978 ریاست آکادمی بریتانیا را عهده داربوده است اکنون والاترین متفکردر تاریخ اندیشه ها درغرب شناخته میشود.دراین کتاب که شامل شش مصاحبه با آیزایا برلین است با سیر اندیشه برلین در قلمروفلسفی واجتماعی وسیاست واخلاق آشنا میشویم.وی دراین مصاحبه ها با زبانی روشن وگاه با شوخ طبعی درباره اندیشه گران نام آورهمچون ماکیاولی هگل ولایب نیتس ونیز متفکران کمتر شناخته شده ای از جمله ویکو هردر و هرتسن سخن میگوید ودیدگاه های کثرت گرا واعتدالی خود را شرح میدهد.
افزون بر این در این کتاب شخصیت برلین را از کودکی در شهرهای مسکو وپتروگراد لندن و آکسفورد و واشنگتن دنبال می کنیم و آیزایا برلین از دیدارهای تاریخی خود با بزرگانی چون نهرو و چرچیل یاد میکند واز خاطره دیدار آنا آخماتوا وبوریس پاسترناک در مسکوی دوران استالین به هیجان در می آید.گفتگو در اینجا به معنی ملاقات ذهن مصاحبه کننده و مصاحبه شونده در سطحی برابروبه زبانی است که به نحو شفافی واضح پر اطلاع هوشمندانه وسرگرم کننده است.
استفن اسپندر
سرآیزایا برلین (۶ ژوئن ۱۹۰۹ – ۵ نوامبر ۱۹۹۷) فیلسوف سیاسی لیبرالیست،از پیشتازان اندیشه دموکراسی ،اندیشه‌نگار و نظریه‌ پرداز سیاسی و استاد دانشگاه و جستارنویسی بریتانیایی بود. آوازه‌اش در بیشتر عمر مرهون دفاع از لیبرالیسم، گفتگوهای مهم و درخشان، حمله به تحجر، تعصب و تندروی سیاسی و نوشته‌های قابل فهم در زمینهٔ تاریخ اندیشه‌هاست.
سرآیزایا برلین با این‌که مانند اکثر فیلسوفان سیاسی قرن بیستم مهاجر بود، اما در مقایسه با افرادی چون هانا آرنت، هربرت مارکوزه، فریدریش فون هایک و کارل پوپر، در سن پایین‌تری (چهار سالگی) به کشوری که وطن بعدی‌اش شد، وارد شد. با این‌که او پناهنده‌ای مهاجراز بلشویسم بود و نه نازیسم، اما افراد خانوادهٔ او طی جنگ جهانی دوم در لتونی به دست نازی‌ها کشته شدند. بنابراین، تجربهٔ او از ضربه‌های هولناک سیاسی و نظام‌های توتالیتر، دست اول و شخصی بود که بعدها تاثیر شگرفی بر نوع تفکر و نگاه سیاسی او داشت. علت دیگر، تعلیم و تربیت بریتانیایی او بود. وی به‌جز دوسال اقامت در واشنگتن دی‌سی و چهار سال در مسکو بقیهٔ عمر خود را در آکسفورد گذراند.او سپس به استادی کرسی چیچلی در نظریات اجتماعی و سیاسی ( ۱۹۵۷ – ۱۹۶۷ ) انتخاب شد و ملکه او را به لقب "سر" مفتخر ساخت. در ۱۹۶۷ رییس کالج وولفسون شد و بالاترین نشان کشوری بریتانیا نصیب او شد.

مدتها دنبال این کتاب بودم ممنون خر تو خر ممنون کتابناک:x
در ج‍س‍ت‌ و ج‍وی‌ آزادی‌: م‍ص‍اح‍ب‍ه‌ه‍ای‌ رام‍ی‍ن‌ ج‍ه‍ان‍ب‍گ‍ل‍و ب‍ا آی‍زای‍ا ب‍رل‍ی‍ن‌
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک